Πως κερδίζεις στο Street Fighter ΙΙ

Η τελευταία μεγάλη δημιουργία της NetEnt, είναι το Street Fighter ΙΙ. Ένα διαχρονικό παιχνίδι, εξαιρετικά δημοφιλές σε όλη τη υφήλιο. Πλέον, οι λάτρεις του Street Fighter ΙΙ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιχνίδι και στο Slot, το οποίο φέρει την υπογραφή μίας εκ των κορυφαίων παρόχων λογισμικού live καζίνο.

Κέρδος στο Street Fighter ΙΙ

Το Street Fighter, είναι ένα slot πέντε τροχών και πέντε στηλών. Είκοσι πέντε συνολικά σύμβολα βγαίνουν σε κάθε γύρισμα του τροχού, με τον παίκτη να αναζητά τουλάχιστον 4 ίσια σύμβολα (που να ενώνονται κάθετα ή οριζόντια) ώστε να υπάρξει κέρδος. Αυτό, έχει να κάνει φυσικά με το αντίστοιχο σύμβολο που θα προκύψει στο Slot.

Ιδιαιτερότητα του Slot, το γεγονός πως δεν υπάρχουν γραμμές πληρωμών. Ακόμα, υπάρχει η λειτουργία της χιονοστιβάδας (Avalanche). Κάθε φορά που προκύπτει μία νικηφόρα επιλογή, τα σύμβολα σπάνε, κατρακυλούν προς τα κάτω τα υπόλοιπα και αντικαθίστανται.

Ακόμα, το περιβάλλον του Slot σε παραπέμπει όπως και στο Video Game, σε μάχη ένα εναντίον ενός. Ο παίκτης επιλέγει τον αντίπαλό του και μάχεται μαζί του, αναζητώντας να τον βγάλει νοκ-άουτ. Αυτό έχει να κάνει φυσικά με τα σύμβολα που θα προκύψουν, αφού υπάρχουν αντίστοιχα νίκης και ήττας σε κάθε περίπτωση. Ανάλογα το σύμβολο που θα προκύψει, μειώνεται η μπάρα ζωής του παίκτη που έχει επιλεγεί ή του αντιπάλου. Τα σύμβολα τόσο νίκης όσο και ήττας του εκάστοτε παίκτη είναι αυτά που δίνουν νίκες.

Παράλληλα, κάθε φορά που ένα από τα σύμβολα υψηλής αξίας (αυτά με τις φιγούρες των παικτών) που σπάει γεμίζει και την καρτέλα Wild, που λειτουργεί σαν μπόνους.

Ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, νίκη ή ήττα, καθορίζεται και η μορφή μπόνους που θα υπάρξει. Σε περίπτωση ήττας, ο παίκτης πηγαίνει σε μπόνους γύρο (το χαρακτηριστικό σπάσιμο αυτοκινήτου) ενώ σε περίπτωση νίκης, αρχίζουν οι δωρεάν περιστροφές (beat the boss free spins). Αυτές λειτουργούν αυτόματα  και κάθε φορά που βγαίνει νοκ-άουτ ένας αντίπαλος, ο πολλαπλασιαστής αυξάνεται.

Streetfighter πλεονεκτήματα


Το γεγονός πως πρόκειται για ένα video game με χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές, οδηγεί στο συμπεράσματα πως και το Slot θα γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στις τάξεις των παικτών. Κάποιοι από αυτούς τους λόγους είναι:

** Πρόκειται για ένα Slot με τη μορφή ρετρό, που ξυπνάει αναμνήσεις στους παλαιότερους. Φυσικά, είναι επενδυμένο με την απαραίτητη μουσική υπόκρουση. Ξεχωρίζει για το γεγονός πως δεν υπάρχουν γραμμές πληρωμής αλλά και το γεγονός πως τα σύμβολα σπάνε με τη μορφή χιονοστιβάδας (Avalanche) και αντικαθίστανται.

** Η έκδοση του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη εκτός από υπολογιστή και για κινητά αλλά και τάμπλετ.

** Δυνατότητα πονταρίσματος από 0.20 λεπτά ανά γύρισμα έως και 700 ευρώ ανά γύρισμα. Ανταποκρίνεται έτσι σε όλες τις βαθμίδες και καλύπτει όλο το φάσμα των παικτών.

Συμβουλές για κέρδος

** Ο παίκτης μπορεί πρώτα να κάνει παιχνίδι με εικονικά χρήματα, προκειμένου να αφομοιώσει πλήρως το περιβάλλον του Slot, αλλά και να αποκτήσει άποψη για τους συνδυασμούς που αποφέρουν κέρδος. Μπορεί έτσι να αποκτήσει μία ολοκληρωμένη άποψη πριν αποφασίσει να βάλει τα χρήματά του.

** Το «κλειδί» είναι η νίκη επί του αντιπάλου, ώστε να αρχίσει ο γύρος των δωρεών περιστροφών. Αυτές πραγματοποιούνται αυτόματα ενώ σε περίπτωση που στον γύρο των δωρεάν περιστροφών βγει και αυτός ο αντίπαλος εκτός, τότε ακολουθεί νέος γύρος με αυξημένο πολλαπλασιαστή.

** Σε περίπτωση ήττας στον γύρο των δωρεάν περιστροφών, δίνεται η δυνατότητα αγοράς εκ νέου του γύρου έναντι κάποιου χρηματικού ποσού. Ειδάλλως, ο παίκτης μπορεί να πάρει όσα κέρδη προέκυψαν και να συνεχίσει το παιχνίδι του.

No Comments

Post A Comment