Παρόμοια φρουτάκια με το Street Fighter II

Ένα μοναδικό φρουτάκι, ως προς τις μάχες ένας εναντίον ενός, θεωρείται το Street Fighter II, δεν λείπουν ωστόσο, και οι ομοιότητες σε κάποια θέματα με άλλα Slot. Υπάρχουν παρόμοια φρουτάκια σε ότι αφορά τη μορφή χιονοστιβάδας (avalanche), αλλά με μπόνους γύρους δωρεάν περιστροφών.

Φρουτάκια σαν το Street Fighter II

Gonzos Quest
Οι περιπέτειες του Ισπανού εξερευνητή που αναζητά τους θησαυρούς του El Dorado στο Gonzos Quest, είναι ένα φρουτάκι με παρόμοιο τρόπο αναφορικά με τον τρόπο που σπάνε τα σύμβολα. Ειδικότερα, εφόσον προκύψει σωστή επιλογή, τα σύμβολα σπάνε, κατρακυλούν προς τα κάτω με τη μορφή χιονοστιβάδας (avalanche) και αντικαθίστανται, όπως συμβαίνει και με το φρουτάκι Street Fighter. Και στα δύο αυτά Slot, ξεχωρίζει το υψηλό ποσοστό αποπληρωμής.

Fruit Shop
Ενα από τα φρουτάκια που διαθέτουν τα κλασικότερα σύμβολα των κουλοχέρηδων. Όπως και το Street Fighter II, έτσι και το εν λόγω Slot έχει τον χαρακτήρα ρετρό. Είναι ένα φρουτάκι πέντε τροχών και έχει ομοιότητα με τις δωρεάν περιστροφές. Κοινό στοιχείο, το γεγονός πως στον γύρο των Free Spins το ποσό μπορεί να πολλαπλασιαστεί. Στο Fruit Shop εφόσον το σύμβολο που θα προκύψει πριν τη διαδικασία εμφανιστεί στη διαδικασία των δωρεάν περιστροφών λειτουργεί ως επιπλέον πολλαπλασιαστής ενώ στο Street Fighter II εφόσον ο παίκτης πετάξει νοκ-άουτ τον αντίπαλο.

Book of dead
Οπως και στο Street Fighter II, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα κρατήσει το ποσό του, ή θα ρισκάρει περισσότερο. Στο φρουτάκι book of dead σε κάθε επιτυχημένη επιλογή δίνεται η δυνατότητα ρίσκου και τουλάχιστον διπλασιασμού του κέρδους που προέκυψε με το κουμπί Gamble. Στο Street Fighter II, εφόσον στο γύρο των δωρεών περιστροφών ο παίκτης ηττηθεί από τον αντίπαλο, δίνεται η δυνατότητα επανάληψης των δωρεάν περιστροφών, έναντι κάποιου χρηματικού ποσού.

No Comments

Post A Comment